Referencer

Vi opdaterer løbende vores instagram-profil Burntwood.dk med billeder af projekter med vores produkt. Find direkte link i bunden af hjemmesiden. Herunder er billeder fra nogle af de første projekter i Danmark, som brugte brændt facadebeklædning fra BurntWood.dk.

Bassin 7 / Badehusene

Vi er mega stolte af, at stjernearkitekten Bjarke Ingels valgte BurntWood som beklædning på Badehusene, da han tegnede projektet ved Bassin 7 – både fordi han så kvaliteterne i vores produkt, og fordi vores beklædning nu er med til at pryde Aarhus’ havnefront.

 

Kulhuse

Arkitekttegnet sommerhus med brændt træ som facadebeklædning. Stilen er enkel og ren, og der er kræset for hver eneste detalje. Vi er hos Burntwood stolte af at have leveret både den brændte facadebeklædning og de brændte trælister, der pryder det sprøde udhæng på dette smukke projekt.

Sommerhus

Smukt og enkelt sommerhus. Her er der leget med kontrasten mellem det ubehandlede træ og den brændte facade. Vi er glade for at bygherren ikke kiggede efter konventionelle løsninger, men i stedet valgte BurntWood som facadebeklædning.

Mondrupsvej

Lækkert anneks med facadebeklædning udført som en blanding af “medium” og “well done”. Bygherren ønskede både lodret og vandret beklædning – det, synes vi, var et rigtig godt valg – hvorfor nøjes, når man kan få begge dele!