Newwood

NewWood

Ved et valg af NewWood som facademateriale, vil man opleve nuancer der varierer fra kulsort til skinnende sølv. Hvert brændt får en unik overflade, der med sit nistrede udseende opleves både mat og skinnende.

NewWood laves efter den urgamle japanske forarbejdningsmetode SHOU SUGI BAN, der brænder overfladsen af træet og giver det en levetid op til 80 år. SHOU SUGI BAN blev også brugt af vikingerne her i Skandinavien, og der findes stadig eksempler på egetræsstolper fra vikingetiden i dag.

Metoden går ud på at det øverste lag træ brændes, hvilket ikke blot giver træet en smuk unik overflade, men også gør det umuligt for mikroorganismer at leve og danne råd. Imprægneringsmetoden fører til træet bliver vedligeholdlsesfrit helt uden brug af kemi

Til produktion af NewWood benyttes bæredygtigt FSC-træ. Ved FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Bestillingsguide

Følgende skal inkluderes i din bestilling, kopier gerne teksten over i din email og udfyld specifikationerne for hvert enkelt emne:


Profilnavn/ønske:
Dimension: 25 mm X profilbredde
Længde:  
Træsort:
Total kvadratmeter (Husk at medregne spild): 
Ønskes BurntWood olie til efterbehandling: Ja/NejØnskes flere typer af profiler gentages teksten med det nye profilnavn. Dette gælder også hvis du ønsker at tilkøbe lister til vinduer eller døre. skriv Ja eller Nej ud for Oliebehandlingen, vi skal nok udregne mængden for dig.

Se specifikationerne under den enkelte profil ved at klikke på profilen ovenover.